Aanbieding!

22-26 juli – 5-daags Toprugbykamp in het Rugbystadion

199,00499,00

Toprugbykamp in het Rugbystadion!

Train, slaap en leef als een rugbyprofessional in Amsterdam

Leef een week lang als een international! We maken gebruik van alle faciliteiten die jij later in Oranje ook kan gebruiken. Zie jij het al voor je? Een juichende menigte op de tribune, die de handen stuk klapt voor jou als jij de winnende try maakt in een bloedstollende finale? Wij willen samen met jou die droom vast een beetje waar maken. Want je gaat een week trainen in het rugbystadion en je zal training krijgen van meerdere oranje spelers en speelsters. Dit is HET ULTIEME TOPRUGBYKAMP!

Voor Rugbyers van 6-10 jaar is het een afwisselend rugbykamp met veel rugby en ook andere activiteiten. Voor 10 jaar en ouder is het een Performance Toprugbykamp, waarbij we veel rugbyen en ook aandacht hebben voor voeding, het mentale gedeelte en fysiek. Zo zullen de spelers je niet alleen tips geven op het veld, maar ook op mentaal vlak en wat zij doen en laten om de top te bereiken. Dat gaat gaaf worden!

Samengevat

  • Maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2024 (5 dagen & 4 nachten)
  • Je kan ook kiezen voor 3 dagen en om thuis te slapen
  • 6-10 & 11-17 jaar
  • Keuze tussen mét (vanaf 8 jaar) of zonder overnachting
  • Clinics van Internationals, ereklasse spelers en jong oranje talenten

Ben jij erbij? That’s the Rugby Spirit!

Ook kan je kiezen om er een gaaf Canterbury kampshirt bij te nemen, een Canterbury Hoody en je kan kiezen tussen een rugbykamp met of zonder slapen.

Lees hieronder verder voor meer informatie.

Beschrijving

Toprugbykamp in het Rugbystadion

Leef een week lang als een international! We maken gebruik van alle faciliteiten die jij later in Oranje ook kan gebruiken. Zie jij het al voor je? Een juichende menigte op de tribune, die de handen stuk klapt voor jou als jij de winnende try maakt in een bloedstollende finale? Wij willen samen met jou die droom vast een beetje waar maken. Want je gaat een week trainen in het rugbystadion en je zal training krijgen van meerdere oranje spelers en speelsters. Dit is HET ULTIEME TOPRUGBYKAMP in het Rugbystadion in samenwerking met Rugby Nederland!

Voor Rugbyers van 6-10 jaar is het een afwisselend rugbykamp met veel rugby en ook andere activiteiten. Voor 10 jaar en ouder is het een Performance Toprugbykamp, waarbij we veel rugbyen en ook aandacht hebben voor voeding, het mentale gedeelte en fysiek. Zo zullen de spelers je niet alleen tips geven op het veld, maar ook op mentaal vlak en wat zij doen en laten om de top te bereiken. Dat gaat gaaf worden!

Samengevat

  • Maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2024 (5 dagen & 4 nachten)
  • Je kan ook kiezen voor 3 dagen en om thuis te slapen
  • 6-10 & 11-17 jaar
  • Keuze tussen mét (vanaf 8 jaar) of zonder overnachting
  • Clinics van Internationals, ereklasse spelers en jong oranje talenten

Wanneer is het Toprugbykamp?

In de zomervakantie van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2024 kan jij deelnemen aan het toprugbykamp in het Rugbystadion in Amsterdam.

Tekst gaat verder onder filmpje

Clinics van internationals

Learn from the best, to become the best. Dat is ons motto. Daarom zullen we zorgen voor een aantal fantastische spelers die jou heel veel gaan leren. Internationals en spelers uit de ereklasse en spelers van jong-oranje zullen erbij zijn om jou een onvergetelijke ervaring te bieden.

Voor wie is het toprugbykamp in Amsterdam van 2024?

Dit kamp is voor iedereen die rugby hartstikke leuk vindt in de leeftijd van 6 tot en met 17 jaar. Of je nu al heel ervaren bent of net bent begonnen, voor iedereen is er een plek. Omdat je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, zorgen we dat je veel zal leren. Natuurlijk gaan we er ook voor zorgen dat je bij je vriendjes en vriendinnetjes in de groep komt.

Voor de oudere groep is het toprugbykamp gericht op high performance. Voor de jongere kinderen doen ook andere spellen en activiteiten naast het rugby. Hier kan je alleen aan mee doen als je ervaring hebt.

Kies zelf: Toprugbykamp met of zonder overnachting?

Het rugbykamp boordevol leerzame rugbyclinics is voor kinderen van de turven, benjamins, mini’s, cubs en junioren. Vanaf 6 jaar mag je meedoen aan het rugbykamp zonder overnachting. Vanaf 8 jaar mag je ook blijven slapen. We zullen slapen in mooie tenten met maximaal 8 kinderen per tent, waarbij jongens en meisjes apart slapen en je bij je leeftijdsgenoten slaapt. Dit doen we op de camping net naast het stadion. Ook is er een uitgebreid avondprogramma, waarbij we leuke dingen gaan doen. Denk aan een gezellig kampvuur met marshmallows, een spannende speurtocht en een bioscoopavond.

Het dagkamp is dagelijks van 9.30u tot 16.30u en de kinderen slapen thuis, om de volgende dag weer om 9.30 uur te starten.

Kies je voor het avontuurlijke rugbykamp met overnachting, dan starten we maandag om 9.30 uur en kan je vrijdag om 16.30 uur weer opgehaald worden (4 nachten slapen). Ook van maandag t/m woensdag kan (3 dagen en 2 nachten)

Tight5-camp voor 16-18 jaar in het Rugbystadion Amsterdam

Ben je 16, 17 of 18 jaar? Parallel loopt het Tight5-camp, wat alleen te boeken is of te combineren is met het Toprugbykamp. Bekijk hier de mogelijkheden.

Toprugby programma

We beginnen om 9.30 uur met een introductie en warming-up. De oefeningen zijn 20 minuten en de trainers staan bij een vaste oefening, waardoor je van verschillende trainers tips krijgt. Dat maakt het extra leerzaam! In de ochtend hebben we twee keer een pauze en in de middag ook. De lunchpauze duurt ongeveer 45 minuten. In de pauzes doen we leuke spellen voor de sfeer en teambuilding, is er een officiële persconferentie met de topspelers en wordt er meer verteld over the road to success.

Het rugbykamp wordt afgesloten met een rugbyshow voor de ouders.

Rugby Performance – komt dat zien!

We eindigen het Toprugbykamp met een Rugby Performance, waarbij de ouders worden uitgenodigd. Daar laten de rugby-sterren van de toekomst zien welke Rugbyskills ze allemaal geleerd hebben en staan zij in het middelpunt van de belangstelling. De ultieme afsluiting van een geweldig toprugbykamp. Ouders (en andere familieleden) zijn uitgenodigd vanaf 15.45 uur op de laatste dag.

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop tijdens dit rugbykamp. Plezier zit voor een groot deel in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook even ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende activiteiten.

Teamspirit is het onmisbare ingrediënt voor de overwinning. Onze rugby filosofie reflecteert deze gedachte. Team building en skills training gaan hand in hand. Daarom is een rugbykamp van Rugby Spirit meer dan alleen training.

Trainen in het Rugbystadion in Amsterdam

We zullen de gehele dag verblijven in het Rugby Stadion in Amsterdam. Dit mooie complex biedt alle mogelijkheden voor een succesvol toprugbykamp.

Andere kampen

Wil je naast dit kamp aan nog meer rugby evenementen meedoen? Of kan je niet tijdens het toprugbykamp in Amsterdam? Dat kan! Want in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie zijn er rugbydagen en rugbykampen door heel Nederland. In de mei- en zomervakantie zijn er diverse rugbykampen met overnachtingen voor de ultieme rugbyervaring. Ook is er een special Girl Development Camp voor meiden.

Op de hoogte blijven?

Volg Rugby Spirit op Instagram en Facebook en zie welke topspelers we de komende tijd aan de clinics toevoegen!

Extra informatie

Overnachting?

Met overnachting, Zonder overnachting

Welke dagen?

Maandag t/m vrijdag, Maandag t/m woensdag

Shirt?

Inclusief kampshirt, Exclusief kampshirt

Hoody

Inclusief Hoody, Exclusief Hoody

Andere suggesties…