Aanbieding!

29-30 april-1 mei: Rugbykamp op RC ‘t Gooi

139,00199,00

Rugbykamp op Rugby Club ‘t Gooi

29 april – 30 april – 1 mei

Dat wordt fantastisch! Een rugbykamp op RC ’t Gooi, dat drie dagen is onder leiding van sterspeler van het Nederlandse Team: DAVID WEERSMA. Met dit rugbykamp ga je nog net weer wat meer leren, doordat in drie dagen verschillende thema’s worden opgebouwd door de dagen heen. Daarnaast is er ruimte voor extra leuke activiteiten en meer afwisseling, afgesloten met een spectaculaire Rugbyshow. Kortom: een onvergetelijk rugbykamp!

Naast veel rugbyen, gaan we ook veel plezier maken, met een speciaal rugbythema, spellen en teambuilding. Ben jij er ook bij? That’s the Rugby Spirit! Ook als niet-lid van RC ‘t Gooi mag je mee doen aan dit rugbykamp.

Bij je aanmelding kan je een hoody of een shirt bij bestellen.

Kan je niet alle dagen meedoen? 1 of 2 dagen is ook mogelijk. Hoe? Lees dat hieronder.

Tot 1 april 10% early bird met code GOOI10.

Meer info, lees verder hieronder.

Artikelnummer: 3dgn-1-1-1 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Rugbykamp op de Rugby Club ‘t Gooi 

Wat is er mooier dan een hele dag rugbyen? Speciaal voor alle rugbyliefhebbers organiseert Rugby Spirit deze meivakantie een heel gaaf 3-daags rugbykamp op RC ‘t Gooi. Deze drie kampdagen vol rugby zijn aanvullend op elkaar en hebben elke dag diverse rugbythema’s, die opgebouwd worden. Naast veel rugbyen, gaan we ook veel plezier maken, met een speciaal rugbythema, spellen en teambuilding. Daarmee is een rugbykamp nog een grotere belevenis dan de clinicdagen die je gewend bent. Ben jij er ook bij? That’s the Rugby Spirit!

Training van topspelers

Dit rugbykamp staat onder leiding van sterspeler van het Nederlands Team, David Weersma. Ook andere (ex-)internationals, ereklasse spelers en Jong Oranje talenten zullen aanwezig zijn om het beste uit jou te halen. Dat gaat geweldig worden!

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop. Plezier zit voor een groot deel in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook even ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende activiteiten. Je traint met je leeftijdsgenoten en zoveel als mogelijk op je eigen niveau. Ook mengen we de groepen op sommige momenten voor de inclusiviteit en afwisseling. Daarnaast zijn er voor de oudere jeugd ook blokken met speciale skillstrainingen voor specifieke posities in het veld.

Teamspirit is het onmisbare ingrediënt voor de overwinning. Onze rugby filosofie reflecteert deze gedachte. Team building en skills training gaan hand in hand. Daarom is een rugbykamp van Rugby Spirit meer dan alleen training.

Hoe ziet de dag er uit?

We beginnen om 9.30 uur en de dag eindigt om 16.30 uur. Je kan vanaf 9 uur worden gebracht en tot 17 uur worden opgehaald.

Een rugbykamp is drie dagen lang specifieke rugbyclinics, die door de dagen heen worden opgebouwd. Dus iedere dag ga je een stapje verder. Alle oefeningen duren 15 minuten en we hebben gedurende de dag diverse pauzes, waarin je even kan bijkomen en we leuke spellen doen. Zo maken we een ideale afwisseling van leren en plezier maken. Ook is er een persconferentie waarbij je vragen kan stellen, vertellen topspelers over het leven van een rugbyer en hoe ze zover zijn gekomen, doen we de fameuze rugbyquiz en nog veel meer!

Leeftijd, niveau en indeling van het rugbykamp

Dit rugbykamp is voor kinderen van 6 t/m 10 en 11 t/m 17 jaar oud. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau. Natuurlijk houden we er rekening mee dat je bij je vriendjes/vriendinnetjes  in de groep komt. De groepen zijn ongeveer 10 kinderen groot, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen.

Voor de kinderen van 6-10 jaar zijn er ook andere activiteiten, naast het rugbyen. Afwisseling is immers belangrijk!

Voor de kinderen van 11-17 jaar is het echt een performance rugbykamp. We zijn de hele dag aan het rugbyen. Natuurlijk is er genoeg ruimte om even te ontspannen en tot rust te komen tussendoor.

Rugby Performance – komt dat zien!

We eindigen het driedaagse rugbykamp met een Rugby Performance, waarbij de ouders worden uitgenodigd. Daar laten de rugby-sterren van de toekomst zien welke Rugbyskills ze allemaal geleerd hebben en staan zij in het middelpunt van de belangstelling. De ultieme afsluiting van een geweldig rugbykamp. Ouders (en andere familieleden) zijn uitgenodigd vanaf 15.45 uur op de laatste dag.

Minder dagen meedoen op het rugbykamp

Het ideale rugbykamp is drie dagen. Daarin heb je de beste opbouw van de oefenstof, krijg je het meeste mee van het teamproces en merk je dat je echt beter wordt. Natuurlijk kan het zijn dat je niet mee kan doen op een dag, dan hebben we een speciale prijs voor je. Wil je dat? Voor 1 dag gebruik code: 1vd3dagen. Twee dagen code: 2vd3dagen. Zet bij de opmerkingen op het aanmeldformulier welke dagen je mee wil doen. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@rugbyspirit.nl

Neem een vriendje mee

Dat rugby de leukste sport ter wereld is, dat weet jij als geen ander. Spread the word en neem een vriendje die niet op rugby zit mee naar dit kamp. Voor hem of haar hebben we een speciaal Try Rugby Programma.  Neem je iemand mee? Jullie krijgen beide 15% korting met de code FRIEND15. Zet op het aanmeldformulier om welk vriendje het gaat en vul de code in op het aanmeldformulier. Let op: kortingen kunnen niet in combinatie met andere kortingen gebruikt worden en geldt alleen als je een vriendje meeneemt die nog niet op rugby zit.

Het Rugbykamp van Rugby Spirit kenmerkt zich door:

 • Respect, vriendschap en passie staan voor ons op nummer 1
 • Toegankelijk voor rugbyers van elk niveau, van de beste tot compleet nieuw
 • Op maat gemaakte programma’s voor elk type rugbyer
 • Fanatiek rugbyen om echt beter te worden
 • Vernieuwende rugbyclinics met veel balcontact
 • Elke vakantieperiode een vernieuwd programma
 • Kleine trainingsgroepen op basis van voorkeur, leeftijd en/of niveau
 • Trainen onder leiding van topspelers en toptrainers
 • Maximale ontwikkeling van jouw rugby skills
 • Veel uitdaging op je eigen niveau
 • Elke dag partijvormen
 • Een hoge dosis fun en goede sfeer
 • Drinken, tussendoortjes en lunch voor onze enthousiaste sporters
 • Een veilige en vertrouwde omgeving
 • Veel aandacht voor samenwerken

Ben jij ook overtuigd? Schrijf je snel in!

Andere kampen

Wil je naast dit kamp aan nog meer rugby evenementen meedoen? Of kan je niet tijdens het rugbykamp in Haarlem? Dat kan! Want in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie zijn er rugbydagen en rugbykampen. In de mei- en zomervakantie zijn er diverse rugbykampen met overnachtingen voor de ultieme rugbyervaring. Ook is er een special Girl Development Camp voor meiden.

Op de hoogte blijven?

Volg Rugby Spirit op Instagram en Facebook en zie welke topspelers we de komende tijd aan het rugbykamp toevoegen!

Extra informatie

Wil je een shirt?

Inclusief Canterbury shirt, Exclusief Canterbury shirt

Wil je een hoody

Inclusief Hoody, Exclusief Hoody

Andere suggesties…