Aanbieding!

14-19 juli: Het Rugbykamp van 2024 – Roosendaal

169,00439,00

Doe mee aan hét Rugbykamp van 2024!

Beleef je mooiste rugby ervaring ooit! Want in Roosendaal wordt van zondag 14 juli tot en met 19 juli hét Rugbykamp van 2024 georganiseerd. Dit rugbykamp staat onder leiding van internationals, toptrainers en topspelers. Zij zullen jou deze week training komen geven. En daarnaast gaan we ontzettend veel plezier maken met diverse kampactiviteiten. Je gaat vrienden voor het leven maken en komt thuis als een nog betere rugbyspeler. Dat klinkt goed toch?

Samengevat

 • Maandag 15 juli tot en met 19 juli 2024
 • Rugbykamp met overnachting vanaf zondag 14 juli
 • 6-10 & 11-17 jaar
 • Keuze tussen mét (vanaf 8 jaar) of zonder overnachting
 • Optie om 3 dagen mee te doen
 • Clinics van Internationals, ereklasse spelers en Jong-Oranje spelers

Ben jij erbij? That’s the Rugby Spirit!

Ook kan je kiezen om er een gaaf Canterbury kampshirt bij te nemen t.w.v. 19,95 euro en een Rugbyspirit Hoody t.w.v. 45,-.

Lees hieronder verder voor meer informatie.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Ga jij op Rugbykamp deze zomer?

Dan weet je waar je moet zijn. Want in Roosendaal wordt van 14 tot en met 19 juli hét Rugbykamp van 2024 georganiseerd. Je krijgt trainingen van diverse spelers van het Nederlands team. Een staff met een mix van internationals, goede trainers en goede spelers en ondersteunde staff. Dat gaat gaaf worden!

Samengevat

 • maandag 15 juli tot en met 19 juli 2024 (overnachting vanaf zondag 14 juli)
 • 6-10 & 11-17 jaar
 • Keuze tussen mét (vanaf 8 jaar) of zonder overnachting
 • Optie om 3 dagen mee te doen
 • Clinics van Internationals, ereklasse spelers en Jong-Oranje spelers

Wanneer is het Rugbykamp?

Vanaf zondag 14 juli tot en met 19 juli 2024 kan jij deelnemen aan hét rugbykamp van 2024. Dat is de tweede vakantieweek van regio zuid. Doe je mee met het Rugbykamp met overnachting? Dan start je zondag 14 juli al (om 16 uur), als je meedoet aan het kamp zonder overnachting, dan start je maandag 15 juli.

Clinics van internationals

Learn from the best, to become the best. Dat is ons motto. Daarom zullen we zorgen voor een aantal fantastische spelers die jou heel veel gaan leren. Internationals, spelers uit de ereklasse en spelers van het NTC zullen erbij zijn om jou een onvergetelijke ervaring te bieden. Hou onze socials en deze website in de gaten voor het complete programma.

Voor wie is hét rugbykamp van 2024?

Dit kamp is voor iedereen die rugby hartstikke leuk vindt in de leeftijd van 6 tot en met 17 jaar. Of je nu al heel ervaren bent of net bent begonnen, voor iedereen is er een plek. Omdat je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, zorgen we dat je veel zal leren. Natuurlijk gaan we er ook voor zorgen dat je bij je vriendjes en vriendinnetjes in de groep komt.

Voor de oudere groep is het rugbykamp gericht op high performance. Voor de jongere kinderen doen we ook andere spellen en activiteiten naast het rugby.

Met of zonder overnachting?

De rugbyclinic is voor kinderen van de turven, benjamins, mini’s, cubs, junioren en colts. Vanaf 6 jaar mag je meedoen aan het rugbykamp zonder overnachting. Vanaf 8 jaar mag je ook blijven slapen. We zullen slapen in grote tenten, waarbij jongens en meisjes apart slapen en je bij je leeftijdsgenoten slaapt. Ook is er een uitgebreid avondprogramma, waarbij we leuke dingen gaan doen. Denk aan een gezellig kampvuur met marshmallows, een spannende speurtocht en een bioscoopavond.

Omdat er kinderen uit heel Nederland en België komen, starten we het overnachtkamp al op zondag 23 juli om 16 uur. Dan gaan we leuke kennismakingsactiviteiten doen, eten we gezamenlijk en hebben we een tof avondprogramma. Maandag begint het rugbyprogramma dan echt!

Het dagkamp is dagelijks van 9.30u tot 16.30u. Het overnachtkamp is van zondagmiddag 16 uur tot vrijdagmiddag 16.30u

Hoeveel dagen doe jij mee?

Het rugbykamp duurt zes dagen, of zonder overnachting vijf dagen. Maar je kan er ook voor kiezen om maar 3 dagen mee te doen (maandag t/m woensdag). Voor turven en benjamins raden we drie dagen aan. Voor alle andere kinderen raden we vijf of zes dagen aan. Kan je minder dan 3 dagen? Mail ons dan op info@rugbyspirit.nl

Programma

We beginnen om 9.30 uur met een introductie en warming-up. De oefeningen zijn 20 minuten en de trainers staan bij een vaste oefening, waardoor je van verschillende trainers tips krijgt. Dat maakt het extra leerzaam! In de ochtend hebben we twee keer een pauze en in de middag ook. De lunchpauze duurt ongeveer 45 minuten. In de pauzes doen we leuke spellen voor de sfeer en teambuilding, is er een officiële persconferentie met de topspelers en wordt er meer verteld over the road to success. 

De rugbydag wordt afgesloten met leuke, fanatieke partijvormen. Kan jij ook al niet wachten tot het begint?

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop tijdens dit rugbykamp. Plezier zit voor een groot deel in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook even ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende activiteiten.

Teamspirit is het onmisbare ingrediënt voor de overwinning. Onze rugby filosofie reflecteert deze gedachte. Team building en skills training gaan hand in hand. Daarom is een rugbykamp van Rugby Spirit meer dan alleen training.

Locatie

We zullen de gehele dag verblijven op Rugby club Roosendaal. Dit mooie complex biedt alle mogelijkheden voor een succesvol rugbykamp.

Op de hoogte blijven?

Volg Rugby Spirit op Instagram en Facebook en zie welke topspelers we de komende tijd aan de clinics toevoegen!

David Weersma nodigt je uit voor het rugbykamp 2024

Extra informatie

Overnachting?

Met overnachting, Zonder overnachting

Welke dagen?

Maandag t/m vrijdag (15-19 juli), maandag t/m woensdag (15-17 juli), zondag t/m vrijdag (14-19 juli), zondag t/m woensdag (14 t/m 17 juli)

Shirt?

Inclusief kampshirt, exclusief kampshirt

Hoody?

Inclusief hoody, exclusief hoody

Andere suggesties…