Aanbieding!

21-22-23 februari: Rugbydagen op URC

49,00189,00

Rugbydagen op URC

21-22-23 februari

Rugby Spirit organiseert drie hele gave rugbydagen op Utrechtse Rugby Club . Je kan je inschrijven voor één dag, twee dagen of drie dagen. Deze rugbydagen zijn aanvullend op elkaar en staan in het teken van een specifiek thema. Als je alle 3 de dagen boekt, krijg je korting (129 euro i.p.v. 147 euro). Ook als niet-lid van Utrechtse Rugby Club mag je mee doen aan deze clinicdagen.

Dag 1: Rugbyclinic “Spatial recognition & Handling skills”. We beginnen met het aanleren en verbeteren van de belangrijkste rugby skills. In de middag richting we ons op diverse oefeningen die jou gaan helpen om het spel makkelijker te kunnen lezen en te anticiperen.

Dag 2: Rugbyclinic “Contact Skills & Positional Skills”. Vandaag werken we aan de verschillende vormen van contact binnen rugby, zowel aanvallend als verdedigend! Daarnaast gaan we ook aan de slag met positie specifieke skills die elke rugbyer op het veld uniek maken.

Dag 3: Rugbyclinic “Applying Skills to Game”. Vind jij het lastig om de oefeningen naar de wedstrijd om te zetten? Geen probleem! Daar gaan wij jou op dag 3 mee helpen! Daarnaast komen de verschillende vormen van kicken ook aan bod op deze dag.

Om het helemaal compleet te maken, kan kiezen of je er een Canterbury Rugbyshirt (€19,95) en/of een gave hoody (€45,-).

Lees hieronder verder voor meer informatie.

Artikelnummer: RS-URC-1 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Rugbydagen op URC

Wat is er mooier dan een hele dag rugbyen? Om jouw rugbyseizoen een boost te geven organiseert Rugby Spirit deze voorjaarsvakantie drie hele gave rugbydagen op Utrechtse Rugby Club . Je kan je inschrijven voor één dag, twee dagen of drie dagen. Deze rugbydagen zijn aanvullend op elkaar en staan in het teken van een specifiek thema. Door alle drie de rugbydagen te boeken als totaalpakket, krijg je korting (129 euro ipv 147 euro).

Dag 1: Rugbyclinic “Spatial recognition & Handling skills”. We beginnen met het aanleren en verbeteren van de belangrijkste rugby skills. In de middag richting we ons op diverse oefeningen die jou gaan helpen om het spel makkelijker te kunnen lezen en te anticiperen.

Dag 2: Rugbyclinic “Contact Skills & Positional Skills”.   Vandaag werken we aan de verschillende vormen van contact binnen rugby, zowel aanvallend als verdedigend! Daarnaast gaan we ook aan de slag met positie specifieke skills die elke rugbyer op het veld uniek maken.

Dag 3: Rugbyclinic “Applying Skills to Game”. Vind jij het lastig om de oefeningen naar de wedstrijd om te zetten? Geen probleem! Daar gaan wij jou op dag 3 mee helpen! Daarnaast komen de verschillende vormen van kicken ook aan bod op deze dag.

Training van topspelers

Deze rugbyclinics staan onder leiding van topspelers en toptrainers. Want sterspeler en topscorer van het Nederland team: David Weersma is erbij!  Ook internationals Supartie van Heerde en Quermy Warmerdam zijn aanwezig om het beste uit jou te halen. Hou onze socials in de gaten voor wie er gaat komen. De weken voorafgaand aan de rugbydagen op URC gaan we ze stuk voor stuk voorstellen. Eén ding is zeker: dat gaat geweldig worden!

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop. Plezier zit voor een groot deel in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook even ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende activiteiten.

Teamspirit is het onmisbare ingrediënt voor de overwinning. Onze rugby filosofie reflecteert deze gedachte. Team building en skills training gaan hand in hand. Daarom is een rugbydag van Rugby Spirit meer dan alleen training.

Hoe ziet de dag er uit?

We beginnen om 9.30 uur en de dag eindigt om 16.30 uur. Je kan vanaf 9 uur worden gebracht en tot 17 uur worden opgehaald.

Een rugby clinicdag is een dag vol specifieke rugbyclinics. Alle oefeningen duren 15 minuten en we hebben gedurende de dag diverse pauzes, waarin je even kan bijkomen en we leuke spellen doen.

Leeftijd, niveau en indeling

De rugbyclinic is voor kinderen van 6 t/m 10 en 11 t/m 17 jaar oud. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau. Natuurlijk houden we er rekening mee dat je bij je vriendjes/vriendinnetjes  in de groep komt. De groepen zijn ongeveer 10 kinderen groot, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen.

Voor de kinderen van 6-10 jaar zijn er ook andere activiteiten, naast het rugbyen. Afwisseling is immers belangrijk!

Voor de kinderen van 11-17 jaar is het echt een performance clinic. We zijn de hele dag aan het rugbyen. Natuurlijk is er genoeg ruimte om even te ontspannen en tot rust te komen tussendoor.

Try Rugby: neem een vriendje mee

Dat rugby de leukste sport ter wereld is, dat weet jij als geen ander. Spread the word en neem een vriendje die niet op rugby zit mee naar deze dag. Voor hem of haar hebben we een speciaal Try Rugby Programma.  Neem je iemand mee? Jullie krijgen beide 15% korting met de code FRIEND15. Zet op het aanmeldformulier om welk vriendje het gaat en vul de code in op het aanmeldformulier. Let op: kortingen kunnen niet in combinatie met andere kortingen gebruikt worden en je vriendje mag dus niet lid zijn van een rugbyvereniging.

De rugbyclinics van Rugby Spirit kenmerken zich door:

 • Respect, vriendschap en passie staan voor ons op nummer 1
 • Toegankelijk voor rugbyers van elk niveau, van de beste tot compleet nieuw.
 • Op maat gemaakte programma’s voor elk type rugbyer
 • Fanatiek rugbyen in een stimulerende omgeving
 • Vernieuwende rugbyclinics met veel balcontacten
 • Elke vakantieperiode een vernieuwd programma
 • Kleine trainingsgroepen op basis van voorkeur, leeftijd en/of niveau
 • Trainen onder leiding van topspelers en toptrainers
 • Maximale ontwikkeling van jouw rugby skills
 • Veel uitdaging op je eigen niveau
 • Elke dag partijvormen
 • Een hoge dosis fun en goede sfeer
 • Drinken, tussendoortjes en lunch voor onze enthousiaste sporters
 • Een veilige en vertrouwde omgeving
 • Veel aandacht voor samenwerken

Ben jij ook overtuigd? Schrijf je snel in!

Optioneel: kampshirt en/of hoody

We werken samen met de twee rugbyspecialisten in Nederland: Canterbury en Rugby Magazijn. Net als onze clinics is ook de kleding daardoor van hoge kwaliteit. Het is mogelijk om een speciaal Rugby Spirit trainingsshirt of Hoody te bestellen bij je clinic. Deze wordt uitgedeeld op de dag zelf. Als de maat niet goed is, kan je die op de dag zelf nog ruilen.

 Weersomstandigheden

Wat kan er nog roet gooien in drie hele toffe dagen? Bijna niets! Slechts bij vorst of zoveel regen dat het veld onbespeelbaar is, zullen we moeten afgelasten. Dit proberen we zo snel mogelijk te doen. In dit geval zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Hierin staat dat we in geval van annulering vanuit onze kant 100% terugbetalen.

Op de hoogte blijven?

Volg Rugby Spirit op Instagram en Facebook en zie welke topspelers we de komende tijd aan de clinics toevoegen!

Extra informatie

Kies je dagen

21-22-23 februari, 21 februari, 22 februari, 23 februari

Wil je een shirt?

Inclusief Canterbury shirt, Exclusief Canterbury shirt

Wil je een hoody

Inclusief Hoody, Exclusief Hoody

Andere suggesties…