3-daags Girls Development Camp – Pink Panthers

175,00284,00

Doe mee aan het 3-daagse Rugbykamp voor meiden

Een rugbykamp voor meiden, je leest het goed! Het rugbyen voor meiden zit flink in de lift en daarom wordt het hoog tijd voor een kamp voor jullie. En jij kan meedoen! In Driebergen kan jij je zomervakantie afsluiten met een super leuk, super leerzaam, super uitdagend en super gezellig rugbykamp. Dit rugbykamp staat volledig onder leiding van topspelers, zoals diverse internationals en nog een aantal geweldige spelers en coaches.

Dat gaat gaaf worden!

Samengevat

  • Woensdag 21 augustus tot en met vrijdag 23 augustus 2024
  • Rugbykamp voor meiden van 6-10 & 11-16 jaar
  • Keuze tussen mét (vanaf 8 jaar) of zonder overnachting
  • Clinics van Internationals, ereklasse spelers en jeugd-internationals

Ben jij erbij? That’s the Rugby Spirit!

Ook kan je kiezen om er een gaaf Canterbury kampshirt bij te nemen, een Canterbury Hoody en je kan kiezen tussen een rugbykamp met of zonder slapen.

Tot 1 mei 10% early bird met code GDC10.

Lees hieronder verder voor meer informatie (en het filmpje!)

Artikelnummer: Pink-1 Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

3-daags Girls Development Camp

Uniek in Nederland! Een rugbykamp voor meiden: het Girls Development Camp. En jij kan het meemaken! In Driebergen (vlakbij Utrecht) kan jij je zomervakantie afsluiten met een super leerzaam, super uitdagend, super leuk en super gezellig rugbykamp. Dit rugbykamp voor meiden staat volledig onder leiding van vrouwelijke topspelers. Voor 6-10 jaar is het een afwisselend rugbykamp met veel rugby en ook andere activiteiten. Voor 10 jaar en ouder is het een toprugbykamp, waarbij we veel rugbyen en ook aandacht hebben voor voeding, het mentale gedeelte en fysiek. Dat gaat gaaf worden!

Samengevat

  • Woensdag 21 augustus tot en met vrijdag 23 augustus 2024
  • 6-10 & 11-16 jaar
  • Keuze tussen mét (vanaf 8 jaar) of zonder overnachting
  • Clinics van Internationals, topspelers en topcoaches

Wanneer is het Rugbykamp?

Van woensdag 21 augustus tot en met 23 augustus 2024 kan jij deelnemen aan het rugbykamp voor meiden op Rugby Club The Pink Panthers. Dat is in de laatste vakantieweek van de regio midden en alle andere regio’s hebben dan ook vakantie.

Clinics van internationals

Learn from the best, to become the best. Dat is ons motto. Daarom zullen we zorgen voor een aantal fantastische spelers die jou heel veel gaan leren. Internationals en spelers uit de ereklasse en spelers van het NTC zullen erbij zijn om jou een onvergetelijke ervaring te bieden.

Je krijgt training van een aantal geweldige internationals. Zo waren vorig jaar o.a. Supartie van HeerdeMarriët Luijken, Isis Touw, ex-internationals Famke Deelstra en Samantha Martinez Gion en nog een aantal geweldige coaches. Dat gaan we dit jaar zeker weer zo doen!

Voor wie is het Girls Development Camp in Driebergen van 2024?

Dit kamp is voor alle meisjes die rugby hartstikke leuk vinden in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Of je nu al heel ervaren bent of net bent begonnen, voor iedereen is er een plek. Omdat je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, zorgen we dat je veel zal leren. Natuurlijk gaan we er ook voor zorgen dat je bij je vriendjes en vriendinnetjes in de groep komt.

Voor de oudere groep is het een toprugbykamp gericht op high performance. Voor de jongere kinderen doen ook andere spellen en activiteiten naast het rugby.

Kies zelf: Rugbykamp met of zonder overnachting?

Het rugbykamp boordevol leerzame rugbyclinics is voor meiden van de turven, benjamins, mini’s, cubs en junioren. Vanaf 6 jaar mag je meedoen aan het rugbykamp zonder overnachting. Vanaf 8 jaar mag je ook blijven slapen. We zullen slapen in mooie tenten met maximaal 8 kinderen per tent, waarbij je bij je leeftijdsgenoten slaapt. Ook is er een uitgebreid avondprogramma, waarbij we leuke dingen gaan doen. Denk aan een gezellig kampvuur met marshmallows, een spannende speurtocht en een bioscoopavond.

Het dagkamp is dagelijks van 9.30u tot 16.30u en de kinderen slapen thuis, om de volgende dag weer om 9.30 uur te starten.

Kies je voor het avontuurlijke rugbykamp met overnachting, dan starten we woensdag om 9.30 uur en kan je vrijdag om 16.30 uur weer opgehaald worden (2 nachten slapen).

Driedaags rugbykamp voor meiden

Het Girls Development Camp duurt drie dagen. De ideale voorbereiding voor het nieuwe seizoen! Zo kan je het einde van de week nog even bijkomen voordat school weer begint en ben je in vorm als het seizoen echt gaat starten.

Programma

We beginnen om 9.30 uur met een introductie en warming-up. De oefeningen zijn 20 minuten en de trainers staan bij een vaste oefening, waardoor je van verschillende trainers tips krijgt. Dat maakt het extra leerzaam! In de ochtend hebben we twee keer een pauze en in de middag ook. De lunchpauze duurt ongeveer 45 minuten. In de pauzes doen we leuke spellen voor de sfeer en teambuilding, is er een officiële persconferentie met de topspelers en wordt er meer verteld over the road to success.

Het rugbykamp wordt afgesloten met een rugbyshow voor de ouders.

Rugby Performance – komt dat zien!

We eindigen het driedaagse rugbykamp met een Rugby Performance, waarbij de ouders worden uitgenodigd. Daar laten de rugby-sterren van de toekomst zien welke Rugbyskills ze allemaal geleerd hebben en staan zij in het middelpunt van de belangstelling. De ultieme afsluiting van een geweldig rugbykamp. Ouders (en andere familieleden) zijn uitgenodigd vanaf 15.55 uur op de laatste dag.

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop tijdens dit rugbykamp. Plezier zit voor een groot deel in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook even ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende activiteiten.

Teamspirit is het onmisbare ingrediënt voor de overwinning. Onze rugby filosofie reflecteert deze gedachte. Team building en skills training gaan hand in hand. Daarom is een rugbykamp van Rugby Spirit meer dan alleen training.

 

Locatie

We zullen de gehele dagen verblijven op Rugby club The Pink Panthers. Dit mooie complex biedt alle mogelijkheden voor een succesvol rugbykamp.

Op de hoogte blijven?

Volg Rugby Spirit op Instagram en Facebook en zie welke topspelers we de komende tijd aan de clinics toevoegen!

Op rugbykamp in een andere vakantie?

In alle vakanties organiseren we rugbydagen en -kampen. Zo kan je in de zomer o.a. meedoen in Rotterdam, Driebergen en het rugbykamp van het jaar in Roosendaal aan een kamp met en zonder overnachtingen.

Nog niet overtuigd? Bekijk de beelden van 2023!

Extra informatie

Overnachting?

Met overnachting, Zonder overnachting

Shirt?

Inclusief kampshirt, Exclusief kampshirt

Hoody?

Inclusief Hoody, Exclusief Hoody

Andere suggesties…