Rugbykamp in Amersfoort

Rugbykamp als dé afsluiting van jouw zomervakantie! In Amersfoort kan jij deze zomervakantie meedoen aan een super leuk, super leerzaam, super uitdagend en super gezellig rugbykamp. Dit rugbykamp staat volledig onder leiding van internationals, zoals oprichter van Rugby Spirit: Andy Darlington en ook international Jordy Hop maar ook andere sterspelers van het Nederlands team. Dat gaat gaaf worden!

Samengevat

  • Maandag 23 augustus tot en met woensdag 25 augustus 2021
  • 6-10 & 11-16 jaar
  • Keuze tussen mét (vanaf 8 jaar) of zonder overnachting
  • 10% korting tot 15 juli
  • Clinics van Internationals, ereklasse spelers en NTC-talenten

Inschrijven? Dat kan hier…

Wanneer is het Rugbykamp?

Van maandag 23 augustus tot en met 25 augustus 2021 kan jij deelnemen aan het rugbykamp op Rugby Club Eemland in Amersfoort. Dat is de laatste vakantieweek van regio midden.

Clinics van internationals

Learn from the best, to become the best. Dat is ons motto. Daarom zullen we zorgen voor een aantal fantastische spelers die jou heel veel gaan leren. Internationals als Andy Darlington, spelers uit de ereklasse en spelers van het NTC zullen erbij zijn om jou een onvergetelijke ervaring te bieden. Hou onze socials en deze website in de gaten voor het complete programma.

3-daags Rugbykamp – Amersfoort

Voor wie is het rugbykamp in Amersfoort van 2021?

Dit kamp is voor iedereen die rugby hartstikke leuk vindt in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Of je nu al heel ervaren bent of net bent begonnen, voor iedereen is er een plek. Omdat je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, zorgen we dat je veel zal leren. Natuurlijk gaan we er ook voor zorgen dat je bij je vriendjes en vriendinnetjes in de groep komt.

Voor de oudere groep is het rugbykamp gericht op high performance. Voor de jongere kinderen doen ook andere spellen en activiteiten naast het rugby.

Kies zelf: Rugbykamp met of zonder overnachting?

Het rugbykamp boordevol leerzame rugbyclinics is voor kinderen van de turven, benjamins, mini’s, cubs en junioren. Vanaf 6 jaar mag je meedoen aan het rugbykamp zonder overnachting. Vanaf 8 jaar mag je ook blijven slapen. We zullen slapen in mooie tenten met maximaal 8 kinderen per tent, waarbij jongens en meisjes apart slapen en je bij je leeftijdsgenoten slaapt. Ook is er een uitgebreid avondprogramma, waarbij we leuke dingen gaan doen. Denk aan een gezellig kampvuur met marshmallows, een spannende speurtocht en een bioscoopavond. De omgeving van Rugby Club Eemland is perfect voor een kamp, met bossen in de omgeving en een afgezet terrein waar we ‘s avonds en ‘s nachts verblijven.

Het dagkamp is dagelijks van 9.30u tot 16.30u en de kinderen slapen thuis, om de volgende dag weer om 9.30 uur te starten.

Kies je voor het avontuurlijke rugbykamp met overnachting, dan starten we maandag om 9.30 uur en kan je woensdag om 16.30 uur weer opgehaald worden (2 nachten slapen).

Driedaags rugbykamp

Het rugbykamp duurt drie dagen. Zo kan je het einde van de week nog even bijkomen voordat school weer begint 😉

Programma

We beginnen om 9.30 uur met een introductie en warming-up. De oefeningen zijn 20 minuten en de trainers staan bij een vaste oefening, waardoor je van verschillende trainers tips krijgt. Dat maakt het extra leerzaam! In de ochtend hebben we twee keer een pauze en in de middag ook. De lunchpauze duurt ongeveer 45 minuten. In de pauzes doen we leuke spellen voor de sfeer en teambuilding, is er een officiële persconferentie met de topspelers en wordt er meer verteld over the road to success. 

De rugbydag wordt afgesloten met leuke, fanatieke partijvormen. Kan jij ook al niet wachten tot het begint?

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop tijdens dit rugbykamp. Plezier zit voor een groot deel in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook even ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende activiteiten.

Teamspirit is het onmisbare ingrediënt voor de overwinning. Onze rugby filosofie reflecteert deze gedachte. Team building en skills training gaan hand in hand. Daarom is een rugbykamp van Rugby Spirit meer dan alleen training.

Locatie

We zullen de gehele dag verblijven op Rugby club eemland. Dit mooie complex biedt alle mogelijkheden voor een succesvol rugbykamp.

Corona protocol rugbydag

Wij volgen de corona protocollen van het NOCNSF, Rugby Nederland en de gemeente. Ouders zijn daarom alleen welkom bij de start en het einde van de dag. De begeleiders houden afstand van de kinderen. Bekijk ons gehele corona protocol.

Afgelasting

Als de maatregelen veranderen of als het rugbykamp niet door kan gaan door de weersomstandigheden, dan krijg je gegarandeerd je geld terug.

Op de hoogte blijven?

Volg Rugby Spirit op Instagram en Facebook en zie welke topspelers we de komende tijd aan de clinics toevoegen!

Schrijf je snel in voor het rugbykamp 2021 in Amersfoort