Hét Rugbykamp van 2021

Ga jij op Rugbykamp deze zomer?

Dan weet je waar je moet zijn. Want in Roosendaal wordt van 26 tot en met 30 juli hét Rugbykamp van 2021 georganiseerd. Dit rugbykamp staat volledig onder leiding van internationals, zoals oprichter van Rugby Spirit: Andy Darlington, maar ook sterspeler van het Nederlands team Wolf van Dijk, de international met de meeste interlands Storm Carroll, 7s-international Famke Deelstra en international Samantha Martinez Gion die in de finale in Engeland voor haar club in de finale een Try scoorde. Dat gaat gaaf worden! Schrijf je snel in!

Samengevat

  • maandag 26 juli tot en met 30 juli 2021 (overnachting vanaf zondag 25 juli)
  • 6-10 & 11-18 jaar
  • Keuze tussen mét (vanaf 8 jaar) of zonder overnachting
  • Optie om 3 dagen mee te doen
  • 10% korting tot 1 juli
  • Clinics van Internationals, ereklasse spelers en NTC-talenten

Wanneer is het Rugbykamp?

Van maandag 26 juli tot en met 30 juli 2021 kan jij deelnemen aan hét rugbykamp van 2021. Dat is de eerste vakantieweek van regio zuid. Doe je mee met het Rugbykamp met overnachting? Dan start je zondag 25 juli al (om 16u).

Clinics van internationals

Learn from the best, to become the best. Dat is ons motto. Daarom zullen we zorgen voor een aantal fantastische spelers die jou heel veel gaan leren. Internationals als Andy Darlington, spelers uit de ereklasse en spelers van het NTC zullen erbij zijn om jou een onvergetelijke ervaring te bieden. Hou onze socials en deze website in de gaten voor het complete programma.

Het Rugbykamp van 2021 – Roosendaal

Voor wie is hét rugbykamp van 2021?

Dit kamp is voor iedereen die rugby hartstikke leuk vindt in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar. Of je nu al heel ervaren bent of net bent begonnen, voor iedereen is er een plek. Omdat je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, zorgen we dat je veel zal leren. Natuurlijk gaan we er ook voor zorgen dat je bij je vriendjes en vriendinnetjes in de groep komt.

Voor de oudere groep is het rugbykamp gericht op high performance. Voor de jongere kinderen doen ook andere spellen en activiteiten naast het rugby.

Met of zonder overnachting?

De rugbyclinic is voor kinderen van de turven, benjamins, mini’s, cubs, junioren en colts. Vanaf 6 jaar mag je meedoen aan het rugbykamp zonder overnachting. Vanaf 8 jaar mag je ook blijven slapen. We zullen slapen in grote tenten, waarbij jongens en meisjes apart slapen en je bij je leeftijdgenoten slaapt. Ook is er een uitgebreid avondprogramma, waarbij we leuke dingen gaan doen. Denk aan een gezellig kampvuur met marshmallows, een spannende speurtocht en een bioscoopavond.

Omdat er kinderen uit heel Nederland en België komen, starten we het overnachtkamp al op zondag 25 juli om 16 uur. Dan gaan we leuke kennismakingsactiviteiten doen, eten we gezamenlijk en hebben we een tof avondprogramma. Maandag begint het rugbyprogramma dan echt!

Het dagkamp is dagelijks van 9.30u tot 16.30u. Het overnachtkamp is van zondagmiddag 16 uur tot vrijdagmiddag 16.30u

Drie dagen of vijf dagen

Het rugbykamp duurt vijf dagen, maar je kan er ook voor kiezen om maar 3 dagen mee te doen (maandag t/m woensdag). Voor turven en benjamins raden we drie dagen aan. Voor alle andere kinderen raden we vijf dagen aan.

Programma

We beginnen om 9.30 uur met een introductie en warming-up. De oefeningen zijn 20 minuten en de trainers staan bij een vaste oefening, waardoor je van verschillende trainers tips krijgt. Dat maakt het extra leerzaam! In de ochtend hebben we twee keer een pauze en in de middag ook. De lunchpauze duurt ongeveer 45 minuten. In de pauzes doen we leuke spellen voor de sfeer en teambuilding, is er een officiële persconferentie met de topspelers en wordt er meer verteld over the road to success. 

De rugbydag wordt afgesloten met leuke, fanatieke partijvormen. Kan jij ook al niet wachten tot het begint?

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop tijdens dit rugbykamp. Plezier zit voor een groot deel in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook even ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende activiteiten.

Teamspirit is het onmisbare ingrediënt voor de overwinning. Onze rugby filosofie reflecteert deze gedachte. Team building en skills training gaan hand in hand. Daarom is een rugbykamp van Rugby Spirit meer dan alleen training.

Locatie

We zullen de gehele dag verblijven op Rugby club Roosendaal. Dit mooie complex biedt alle mogelijkheden voor een succesvol rugbykamp.

Corona protocol rugbydag

Wij volgen de corona protocollen van het NOCNSF, Rugby Nederland en de gemeente. Ouders zijn daarom alleen welkom bij de start en het einde van de dag. De begeleiders houden afstand van de kinderen. Bekijk ons gehele corona protocol.

Afgelasting

Als de maatregelen veranderen of als het rugbykamp niet door kan gaan door de weersomstandigheden, dan krijg je gegarandeerd je geld terug.

Op de hoogte blijven?

Volg Rugby Spirit op Instagram en Facebook en zie welke topspelers we de komende tijd aan de clinics toevoegen!

Ben jij bij het rugbykamp van 2021?

Zorg dat je het niet mist en schrijf je snel in!