Voor Rugbyclubs

Samenwerken. Dat is waar wij voor staan en dat is waar wij voor gaan.

Daarom gaan we graag in gesprek met uw vereniging over de wensen van de club en van de kinderen op de club. Door ons uitgebreide netwerk zijn er veel mogelijkheden. Hieronder een aantal mogelijkheden

Een rugbyclinic voor jullie jeugdspelers

Wil je de jeugd een ontzettend leuke dag geven? Ga dan voor een samenwerking met Rugbyspirit. Zeker nu de jeugd zoveel wedstrijden heeft gemist, zijn de weekenden en de vakanties ideaal om wat extra trainingsuren te maken. En van wie kan je meer leren dan van de beste rugbyers zelf?

Een clinic kan op twee manieren ingevuld worden.

  1. Rugbyspirit verzorgd de gehele dag met alles er op en er aan. Wij leveren de trainers, de topspelers, het programma, de materialen en in samenspraak met jullie horeca voor tussendoortjes, drinken en lunch. De aanmeldingen van de kinderen gaan via de website van Rugbyspirit, de kinderen zijn verzekerd via Rugbyspirit en de vereniging krijgt een kleine vergoeding voor de samenwerking. De Rugbyclinic is dan ook voor spelers van andere verenigingen.
  2. Rugbyspirit zorgt voor één of meer topspelers en de vereniging zelf geeft invulling aan de dag. De rugbyvereniging regelt zelf verder alles en geeft tijdig alle informatie door.
  3. Een team kan ook een clinic boeken voor het team zelf. Dit is voor zowel jeugdteams als seniorenteams. Neem hiervoor contact op met ons, of bekijk deze pagina.

Een meerdaags rugbykamp op de rugbyclub

Wij kunnen ook een 3-daags kamp op de vereniging organiseren in de zomer-, herfst-, voorjaars- of meivakantie. Hierbij zorgt Rugbyspirit voor alle zaken die nodig zijn voor het kamp en krijgt de vereniging een vergoeding voor het gebruik van de accommodatie.

Voor de rugbytrainers van de vereniging

Ook voor trainers zijn er mogelijkheden om een avond of dagdeel te boeken met een topspeler of toptrainer. In een gesprek kunnen we bepalen welke behoefte er is en welke speler/trainer goed bij dit thema zou kunnen passen. Daarnaast is er een optie om bij de georganiseerde clinicdagen mee te lopen met onze trainers, zodat ze inspiratie op kunnen doen en tips krijgen.

Voor de oudere jeugd/senioren

Zijn er ambitieuze teams die graag een extra stap zetten? Ook daarvoor vallen er topspelers of toptrainers te boeken, die een avond of dagdeel lang een thema uitdiepen. Echt een mooie kans om meer te leren en als team stappen te zetten! Stel ons je vraag en wij zoeken een specialist hierbij.