Kampinformatie Rugbykamp op RC The Pink Panthers

Bereid je goed voor op het nieuwe seizoen! Het rugbykamp op RC The Pink Panthers in Driebergen, met overnachting, van 19-20-21 augustus 2024 is de plek om beter te worden en een ontzettend leuke tijd te hebben. En jij bent erbij!

Deze pagina is voor alle ingeschreven deelnemers aan het Rugbykamp op RC The Pink Panthers met overnachting. Ben je nog niet ingeschreven? Volg dan deze link.

Wat hebben we er ontzettend veel zin in! Jij ook? That’s the Spirit! Het gaat een super leuk en leerzaam rugbykamp worden op de Rugby Club The Pink Panthers. In deze brief kan jij alle informatie vinden die handig is om te weten voor je naar dit kamp gaat. Heb je nog vragen? Mail ons gerust op info@rugbyspirit.nl.

Data, locatie en tijden rugbykamp met overnachting

Je hebt gekozen voor de ultieme rugby ervaring door te gaan voor een rugbykamp met overnachting. Super tof! Je kan op maandag tussen 9 uur en 9.30 uur uur gebracht worden en we starten gezamenlijk met een kleine uitleg voor de ouders en kinderen. Je ouders hebben dan nog even de kans om een vraag te stellen aan de coördinator, voordat ze je een fijne 3 dagen wensen. Het kan handig zijn om het telefoonnummer van de coördinator te noteren. Op woensdag kan je vanaf 16.30 uur weer opgehaald worden. Dit kan tot 17 uur. Ben je wat later met ophalen? Stuur dan een tekstbericht naar 0649120742.

Dit onvergetelijke rugbykamp op RC The Pink Panthers in de zomervakantie vindt plaats van maandag 19 augustus t/m woensdag 21 augustus. Het adres van RC The Pink Panthers is De Woerd 5, 3972 KD Driebergen-Rijsenburg

Lees verder onder de afbeelding…

Leeftijd, niveau en indeling

Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau. Natuurlijk houden we er rekening mee dat je bij je vriendjes/vriendinnetjes  in de groep komt, als je dit hebt aangegeven op het aanmeldformulier. Jongens en meisjes slapen in aparte tenten.

Paklijst: wat neem je mee op het 3-daagse rugbykamp met overnachting :

 • Je eigen rugbykleding en rugbyschoenen
 • Wij raden het gebruik van een gebitsbeschermer sterk aan, mocht je andere bescherming gebruiken neem deze dan ook mee. Op locatie hebben we reserve bitjes en zijn te koop voor 6,50 euro.
 • Bidon/drinkfles, zodat je tijdens de oefeningen kan drinken
 • Een regenjas en -broek
 • Een extra setje droge kleding voor overdag(ook bij droog weer)
 • Zonnebrand, aftersun en een petje tegen de zon
 • Voor vrijdag een shirt voor het WK-thema (zie hieronder)

Voor het avondprogramma en slapen neem je mee:

 • Onderlaken, kussen, luchtbed, luchtpomp en slaapzak (we slapen in legertenten)
 • Pyjama, toiletspullen, handdoeken en slippers
 • Zwemkleding en badhanddoek (we kunnen tijdens de activiteiten nat worden)
 • Belangrijk: neem voor ‘s avonds extra (warme) kleding mee die ook vies mag worden!
 • Pas van zorgverzekeraar / bewijs van inschrijving verzekering
 • Zaklamp
 • Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Rugby Spirit is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.

Eten en drinken

Het ontbijt, avondeten en de lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Rugby Spirit. Je hoeft dus niks mee te nemen van thuis, maar dat mag wel.

Wij proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar wij rekening mee moeten houden en deze niet op het aanmeldformulier gezet? Neem dan contact met ons op via info@rugbyspirit.nl

Foto’s tijdens het rugbykamp

Tijdens het rugbykamp met overnachting worden er foto’s en filmpjes gemaakt. Deze zullen met alle ouders op een afgesloten pagina worden gedeeld aan het einde van de clinicdagen. Enkele foto’s en filmpjes zullen ook gebruikt worden voor de social media kanalen om een beeld te geven van de dag. Leuk dus om te volgen op Facebook en Instagram!

Mag jouw kind niet op social media? Geef dit dan door per mail.

Training van topspelers

Dit Rugbykamp staat onder leiding van een aantal geweldige spelers. Zo is de sterspeler van het Nederlands Team, David Weersma, er 3 dagen bij. Ook komen internationals Marit Lemmens, Quermy Warmerdam en Mariet Luijken, samen met nog meer internationals, jong-oranje spelers en natuurlijk Eric Gagba. Learn from the best, to become the best.

Rugbykamp op RC eemland met overnachting

Het programma

Het belangrijkste is dat we allemaal een ontzettend leuke tijd hebben. Respect voor de staff en elkaar staat daarbij centraal. Plezier zit in het beter worden in rugbyen en complimenten ontvangen van de trainers, maar het ook leuk hebben met vriendjes, nieuwe vrienden maken, groepsactiviteiten en leuke teambuilding-spellen in de pauzes.

We doen meer dan alleen oefenvormen. Dit kan je van ons verwachten:

 • What does it take? Ga in gesprek met topspelers over hoe zij de top proberen te bereiken en leer over voeding, fysieke training, rust en omgaan met wedstrijdspanning.
 • Warming-up en Cooling-down, iedere dag
 • Verschillende challenges waarbij je leuke prijzen kan winnen
 • Leer van de beste spelers van Nederland. Je zal training krijgen van iedere aanwezige topspeler
 • Ervaar hoe internationals zelf trainen door de oefeningen te doen die zij ook doen
 • Persconferentie: vraag de topspelers alles wat je maar zou willen weten
 • Handtekeningenjacht: verzamel de handtekeningen en ga op de foto met deze topspelers
 • Train voor de Rugbydemo voor ouders, die we op de laatste kampdag zullen laten zien aan ouders
 • We trainen in thema’s, die op elkaar aansluiten. Wat je maandag traint, komt in een andere vorm de volgende dagen terug. Zo ga je echt met stappen vooruit.

Het avondprogramma

Om 16.30 uur is het dagprogramma afgelopen. Hierna zal iedereen wat tijd hebben om te rusten en zich op te frissen. Ook hebben de deelnemers even tijd om contact te hebben met hun ouders. Als je even wil bellen, dan kan dit eventueel ook met de mobiel van één van de coördinatoren.

Rond 18 uur zullen we gezamenlijk gaan eten en doen we al een leuke activiteit aan tafel. Na de afwas gaan we iedere avond een leuke activiteit doen. Wel gaan we ook weer op tijd naar bed, want de volgende dag moeten we weer fit zijn voor het dagprogramma.

De avondactiviteiten zullen activiteiten zijn als kennismakingsspel/teambuilding, een speurtocht, sportieve estafette en een afsluitende gezellige avond. De activiteiten zijn enigszins afhankelijk van het weer en we kijken goed naar de rust-inspanning verhouding.

Rugbydemonodig je ouders uit!


De laatste kampdag wordt afgesloten met een spectaculaire rugbydemo. Tijdens deze door de kinderen ingestudeerde demo laten we de ouders zien hoe goed zij kunnen rugbyen en wat wij tijdens het kamp allemaal hebt geoefend en geleerd. Tijdens de rugbydemo staan de rugbyers in de spotlights en zijn alle ouders, de begeleiders en de andere deelnemers jouw fans. Vanaf 16 uur zijn jouw ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en wie nog meer willen komen kijken van harte welkom. Om 16:10 uur gaat de rugbydemo van start. Aanmoedigen maar!

KampthemaOranje

Wat een sportzomer gaan we tegemoet. Tijdens het EK en de Olympische Spelen hopen we Oranje te zien schitteren. Ook krijgen we clinics van diverse Oranje Spelers, dus Oranje wordt het thema En wel: jij bent de Oranje-ster! Dit geeft het ultieme rugbygevoel, dat je al meteen krijgt als je de accommodatie betreedt, tot het laatste moment van je kamp. Met verschillende leuke spellen en activiteiten krijg je het echte kampgevoel. Op de laatste dag staat het kamp in het teken van het WK. Kom in je Oranje outfit naar de laatste kampdag. Een oranje shirt, een shirt van het Nederlands Team of een leuke oranje accessoire. De coördinator zal je meer vertellen!

Neem je vriendjes of teamgenoten mee!

Wat is er nou leuker dan rugbyen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor het rugbykamp kan nog steeds.

Wil jij ook een gaaf Canterbury kampshirt?

Samen met onze partner Canterbury hebben we een mooi, kwalitatief sterk kampshirt gemaakt. Wil je deze ook ontvangen tijdens het rugby kamp? Ook hebben we een toffe hoody gemaakt, speciaal voor deze dagen.  

Bestellen kan nog:

Canterbury shirt, €25, via deze link.

Canterbury hoody, €50,-, via deze link

Vragen of opmerkingen?

Wij kijken er enorm naar uit en gaan er geweldige, onvergetelijke dagen van maken. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@rugbyspirit.nl

Rugbyshirt
Rugbyshirt van Canterbury – € 25 – te bestellen bij je clinic via deze link
canterbury hoody
Rugbyhoody van Canterbury – €50,- – te bestellen bij je clinic via deze link

30% korting bij Canterbury!

Ook ons partner Canterbury krijg je wat moois. Na het evenement krijg je een e-mail met een kortingscode.

Nog vragen over het rugbykamp met overnachting? Neem contact op met Rugby Spirit
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Namens de organisatie van Rugby Spirit
Robert-Jan van Groen
info@rugbyspirit.nl
0649120742
www.rugbyspirit.nl