Jordy Hop - Rugby

Rugbykamp op de Rotterdamse Rugby Club

Leuker kan je zomervakantie niet worden! Het rugbykamp op de Rotterdamse Rugby Club in de zomervakantie is de plek om beter te worden en een ontzettend leuke tijd te hebben. En jij bent erbij!

Deze pagina is voor alle ingeschreven deelnemers aan het Rugbykamp op de Rotterdamse Rugby Club. Ben je nog niet ingeschreven? Volg dan deze link.

Wat hebben we er ontzettend veel zin in! Jij ook? That’s the Spirit! Het gaat een super leuk en leerzaam rugbykamp worden. In deze brief kan jij alle informatie vinden die handig is om te weten voor je naar dit kamp gaat. Heb je nog vragen? Mail ons gerust op info@rugbyspirit.nl.

Data, locatie en tijden Rugbykamp op de Rotterdamse Rugby Club

Dit rugbykamp duurt 3 dagen. We starten dagelijks om 9.30 uur. Je kan tussen 9 uur en 9.30 uur gebracht worden. Je ouders hebben dan nog even de kans om een vraag te stellen aan de coördinator, voordat ze je een fijne dag wensen. Vanaf 16.30 uur kan je weer opgehaald worden. Dit kan tot 17 uur. Zijn je ouders wat later met ophalen? Laat ze dan een tekstbericht sturen naar 0649120742.

Dit onvergetelijke rugbykamp op de Rotterdamse Rugby Club in de zomervakantie vindt plaats van maandag 15 juli t/m woensdag 17 juli.

Lees verder onder de afbeelding…

Leeftijd, niveau en indeling

Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau. Natuurlijk houden we er rekening mee dat je bij je vriendjes/vriendinnetjes  in de groep komt, als je dit hebt aangegeven op het aanmeldformulier.

Wat neem je mee:

 • Je eigen rugbykleding en rugbyschoenen
 • Wij raden het gebruik van een gebitsbeschermer sterk aan, mocht je andere bescherming gebruiken neem deze dan ook mee. Op locatie hebben we reserve bitjes te koop voor 6,50 euro.
 • Bidon/drinkfles, zodat je tijdens de oefeningen kan drinken
 • Een regenjas en -broek
 • Een extra setje droge kleding (ook bij droog weer)
 • Zonnebrand (smeer de kinderen ‘s morgens vast in) en een petje tegen de zon
 • Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Rugby Spirit is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies. Het dragen van sieraden tijdens het rugbykamp is niet toegestaan.

Eten en drinken

De lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Rugby Spirit. Je hoeft dus niks mee te nemen van thuis, maar dat mag wel. Wel vragen we de ouders geen zakjes snoep mee te geven, maar een extra liga of stuk fruit is geen probleem.

Wij proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar wij rekening mee moeten houden en deze niet op het aanmeldformulier gezet? Neem dan contact met ons op via info@rugbyspirit.nl

Foto’s tijdens het rugbykamp

Tijdens de dagen worden er foto’s en filmpjes gemaakt. Deze zullen met alle ouders op een afgesloten pagina worden gedeeld aan het einde van de clinicdagen. Enkele foto’s en filmpjes zullen ook gebruikt worden voor de social media kanalen om een beeld te geven van de dag. Leuk dus om te volgen op Facebook en Instagram!

Hebben jouw ouders liever niet dat je op social media komt? Geef dit dan door per mail.

Training van topspelers

Internationals David Weersma, Julia Morauw en Quermy Warmerdam geven jou op training op Rotterdamse RC deze zomervakantie. Zij doen dit samen met andere topspelers en jong-oranje spelers. Deze drie rugbydagen zijn aanvullend op elkaar en hebben elke dag diverse rugbythema’s, die opgebouwd worden. Naast veel rugbyen, gaan we ook veel plezier maken, met een speciaal zomerthema, waterspellen en teambuilding. Daarmee is een rugbykamp nog een grotere belevenis dan de clinicdagen die je gewend bent. Ook andere internationals, ereklasse spelers en NTC-talenten zullen aanwezig zijn om het beste uit jou te halen. Dat gaat geweldig worden!

Het programma

Het belangrijkste is dat we allemaal een ontzettend leuke tijd hebben. Respect voor de staff en elkaar staat daarbij centraal. Plezier zit in het beter worden in rugbyen en complimenten ontvangen van de trainers, maar het ook leuk hebben met vriendjes, nieuwe vrienden maken, groepsactiviteiten en leuke teambuilding-spellen in de pauzes.

We doen meer dan alleen oefenvormen. Dit kan je van ons verwachten:

 • What does it take? Ga in gesprek met topspelers over hoe zij de top proberen te bereiken en leer over voeding, fysieke training, rust en omgaan met wedstrijdspanning.
 • Warming-up en Cooling-down, iedere dag
 • Verschillende challenges waarbij je leuke prijzen kan winnen
 • Leer van de beste spelers van Nederland. Je zal training krijgen van iedere aanwezige topspeler
 • Ervaar hoe internationals zelf trainen door de oefeningen te doen die zij ook doen
 • Persconferentie: vraag de topspelers alles wat je maar zou willen weten
 • Handtekeningenjacht: verzamel de handtekeningen en ga op de foto met deze topspelers
 • Train voor de Rugbydemo voor ouders, die we op de laatste kampdag zullen laten zien aan ouders
 • We trainen in thema’s, die op elkaar aansluiten. Wat je maandag traint, komt in een andere vorm de volgende dagen terug. Zo ga je echt met stappen vooruit.

Rugbydemonodig je ouders uit!


De laatste kampdag wordt afgesloten met een spectaculaire rugbydemo. Tijdens deze door de kinderen ingestudeerde demo laten we de ouders zien hoe goed zij kunnen rugbyen en wat wij tijdens het kamp allemaal hebt geoefend en geleerd. Tijdens de rugbydemo staan de rugbyers in de spotlights en zijn alle ouders, de begeleiders en de andere deelnemers jouw fans. Vanaf 16 uur zijn jouw ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en wie nog meer willen komen kijken van harte welkom. Om 16:10 uur gaat de rugbydemo van start. Aanmoedigen maar!

KampthemaOranje

Wat een sportzomer gaan we tegemoet. Tijdens het EK en de Olympische Spelen hopen we Oranje te zien schitteren. Ook krijgen we clinics van diverse Oranje Spelers, dus Oranje wordt het thema. En wel: jij bent de Oranje-ster! Dit geeft het ultieme rugbygevoel, dat je al meteen krijgt als je de accommodatie betreedt, tot het laatste moment van je kamp. Met verschillende leuke spellen en activiteiten krijg je het echte kampgevoel. Op de laatste dag staat het kamp in het teken van Oranje. Kom in je Oranje outfit naar de laatste kampdag. Een oranje shirt, een shirt van het Nederlands Team of een leuke oranje accessoire. De coördinator zal je meer vertellen!

Neem je vriendjes of teamgenoten mee!

Wat is er nou leuker dan rugbyen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor het rugbykamp kan nog steeds.

Wil jij ook een gaaf Canterbury kampshirt?

Samen met onze partner Canterbury hebben we een mooi, kwalitatief sterk kampshirt gemaakt. Wil je deze ook ontvangen tijdens het rugby kamp? Ook hebben we een toffe hoody gemaakt, speciaal voor deze dagen.  

Bestellen kan nog:

Canterbury shirt, €25, via deze link.

Canterbury hoody, €49,95, via deze link

Vragen of opmerkingen?

Wij kijken er enorm naar uit en gaan er geweldige, onvergetelijke dagen van maken. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@rugbyspirit.nl

Rugbyshirt
Rugbyshirt van Canterbury – € 25,– te bestellen bij je clinic via deze link
canterbury hoody
Rugbyhoody van Canterbury – €49,95, te bestellen bij je clinic via deze link

30% korting bij Canterbury!

Ook ons partner Canterbury krijg je wat moois. Na het evenement krijg je een e-mail met een kortingscode.

Nog vragen over het 3-daagse rugbykamp? Neem contact op met Rugby Spirit
Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Namens de organisatie van Rugby Spirit
Robert-Jan van Groen
info@rugbyspirit.nl
0649120742
www.rugbyspirit.nl