RUGBY SPIRIT

RUGBYCLINICS RUGBY CLUB ’T GOOI

Informatiebrief

22-23-24 FEBRUARI 2021

Deze pagina is voor alle deelnemers aan de clinicdagen op Rugby Club ‘t Gooi van 22, 23 en/of 24 februari. Ook als je maar één dag mee doet (of twee), is de informatie hetzelfde. Ben je nog niet ingeschreven? Volg dan deze link.

Wat hebben we er ontzettend veel zin in! Jij ook? Het gaan drie super leuke en leerzame rugbydagen worden op Rugby Club ´t Gooi. In deze brief kan jij alle informatie vinden die handig is om te weten voor de rugbydagen. Heb je nog vragen? Mail ons gerust op info@rugbyspirit.nl!

Data, locatie en tijden

Je hebt je opgegeven voor de rugbydagen op Rugby Club ´t Gooi in Naarden van maandag 22 t/m woensdag 24 februari 2021. We starten om 9.30 uur. Je kan tussen 9 uur en 9.30 uur gebracht worden. Vanaf 16.30 uur kan je weer opgehaald worden. Dit kan tot 17 uur.

We vragen om indien mogelijk met de fiets te komen. Als je wordt gebracht, dan verzoeken we de ouders in de auto te blijven. Bij belangrijke vragen of opmerkingen staat er iemand bij de ingang die aangesproken kan worden. Als je als ouder deze persoon wat wil vragen, dan vragen wij voor alle veiligheid een mondkapje op te doen.

Thema’s van de rugbydagen

Maandag 22 februari: Rugbyclinic “Group Skills & Individual Skills”.

Dinsdag 23 februari: Rugbyclinic “Contact Skills & Decision Making”.

Woensdag 24 februari: Rugbyclinic “Attack & Defence”.

Leeftijd, niveau en indeling

Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau. Natuurlijk houden we er rekening mee dat je bij je vriendjes/vriendinnetjes  in de groep komt, als je dit hebt aangegeven op het formulier. De groepen zijn ongeveer 10 kinderen groot, waardoor je veel individuele aandacht krijgt.

Wat neem je mee:

  • Je eigen rugbykleding en rugbyschoenen
  • Wij raden het gebruik van een gebitsbeschermer sterk aan, mocht je andere bescherming gebruiken neem deze dan ook mee
  • Bidon/drinkfles, zodat je tijdens de oefeningen kan drinken
  • Een regenjas en -broek
  • Een extra setje droge kleding
  • Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Rugby Spirit is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.

Eten en drinken

De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Rugby Spirit. Wij proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar wij rekening mee moeten houden, neem dan contact met ons op via info@rugbyspirit.nl

Foto’s tijdens de dagen

Tijdens de dag worden er foto’s en filmpjes gemaakt. Deze zullen met alle ouders op een afgesloten pagina worden gedeeld aan het einde van de clinicdagen. Enkele foto’s en filmpjes zullen ook gebruikt worden voor de social media kanalen om een beeld te geven van de dag. Leuk dus om te volgen op Facebook en Instagram!

Mag jouw kind niet op social media? Geef dit dan door per mail.


Training van topspelers

Deze rugbyclinics staan onder leiding van Internationals Andy Darlington en Samantha Martinez Gion. Ook internationals als Wolf van Dijk, Ross Bennie-Coulson, Famke Deelstra en Roberto Warmerdam zullen clinics geven. Daarnaast zijn er ereklasse spelers en NTC-talenten aanwezig op de dagen om jou nog beter te maken!

Corona protocol tijdens de rugbyclinic

Tijdens de clinics zullen we ons aan alle voorgeschreven maatregelen houden, zoals anderhalve meter afstand houden. Daarnaast zal er desinfecterende zeep aanwezig zijn om (verplicht) de handen mee te ontsmetten. Uiteraard moeten kinderen/begeleiders met klachten thuis blijven.

Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan rugbyen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website!

Op maandag kan je een vriendje meenemen die niet op rugby zit. Zij krijgen een speciaal Try rugby programma en een deel van de dag doen ze met jou in de groep mee.

Wil jij ook een gaaf Canterbury kampshirt?

Samen met onze partner Canterbury hebben we een mooi, kwalitatief sterk kampshirt gemaakt. Wil je deze ook ontvangen tijdens de clinicdagen? Bestellen kan nog (€17,95 euro) via deze link of per mail.  

Tot tijdens de rugbydagen!

kamp shirt