INFORMATIE RUGBYDAGEN

RUGBYDAG VAN RUGBY SPIRIT

ENGLISH VERSION

Deze pagina is voor alle ingeschreven deelnemers aan een, twee of drie rugbydag(en) vol clinics. Ben je nog niet ingeschreven? Volg dan deze link.

Wat hebben we er ontzettend veel zin in! Jij ook? That’s the Spirit! Het gaan super leuke en leerzame rugbydagen worden op de Rugby Club. In deze brief kan jij alle informatie vinden die handig is om te weten voor de rugbydagen. Heb je nog vragen? Mail ons gerust op info@rugbyspirit.nl.

Data, locatie en tijden

In de e-mail die je van ons ontvangt, staan de locatie, de data en de tijden waar jij je voor op hebt gegeven.

Er staat in het emailbericht een eindtijd wanneer je weer kan worden opgehaald. Is je vader of moeder wat later met ophalen? Stuur dan een tekstbericht naar 0649120742.

Leeftijd, niveau en indeling

Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau. Natuurlijk houden we er rekening mee dat je bij je vriendjes/vriendinnetjes  in de groep komt, als je dit hebt aangegeven op het formulier.

Wat neem je mee:

  • Je eigen rugbykleding en rugbyschoenen
  • Wij raden het gebruik van een gebitsbeschermer sterk aan, mocht je andere bescherming gebruiken neem deze dan ook mee. Op locatie hebben we reserve bitjes en zijn te koop voor 6,50 euro.
  • Bidon/drinkfles, zodat je tijdens de oefeningen kan drinken
  • Een regenjas en -broek (als er regen wordt verwacht)
  • Een extra setje droge kleding en handdoek (ook bij droog weer, voor eventuele waterspellen)
  • Zonnebrand (smeer de kinderen ‘s morgens vast in) en een petje tegen de zon, als er veel zon wordt verwacht
  • Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Rugby Spirit is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies. Wij raden het sterk aan om alle spullen te voorzien van een naam.

Eten en drinken

De lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Rugby Spirit. Wij proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar wij rekening mee moeten houden en deze niet op het aanmeldformulier gezet? Neem dan contact met ons op via info@rugbyspirit.nl

Foto’s tijdens de dagen

Tijdens de dag worden er foto’s en filmpjes gemaakt. Deze zullen met alle ouders op een afgesloten pagina worden gedeeld aan het einde van de clinicdagen. Enkele foto’s en filmpjes zullen ook gebruikt worden voor de social media kanalen om een beeld te geven van de dag. Leuk dus om te volgen op Facebook en Instagram!

Mag jouw kind niet op social media? Geef dit dan door per mail.

Training van topspelers

In de e-mail staat welke topspelers er komen. Daarnaast zijn er ereklasse spelers en NTC-talenten aanwezig op de dagen om jou nog beter te maken! That’s the Spirit!

Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan rugbyen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor de clinic kan nog steeds via de website!

Wil jij ook een gaaf Canterbury kampshirt?

Samen met onze partner Canterbury hebben we een mooi, kwalitatief sterk kampshirt gemaakt. Wil je deze ook ontvangen tijdens de clinicdagen? Ook hebben we een toffe hoody gemaakt, speciaal voor deze dagen.  

Bestellen kan nog.

Canterbury shirt, €19,95, via deze link.

Canterbury hoody, €45,-, via deze link

Vragen of opmerkingen?

Wij kijken er enorm naar uit en gaan er geweldige, onvergetelijke dagen van maken. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@rugbyspirit.nl

Rugbyshirt
Rugbyshirt van Canterbury – € 19,95 – te bestellen bij je clinic via deze link
canterbury hoody
Rugbyhoody van Canterbury – €45,- – te bestellen bij je clinic via deze link

30% korting bij Canterbury!

Ook bij ons partner Canterbury krijg je wat moois, namelijk 30% korting met code RS30213