Geplaatst op Geef een reactie

Rugby Spirit trots partner van Rugbymagazijn

Rugby Spirit trots partner van Rugbymagazijn

Rugbymagazijn is sinds dit jaar partner van Rugby Spirit en daar zijn we enorm blij mee. Rugby Spirit staat voor kwaliteit, met de beste trainingen voor alle rugbyers o.l.v. de beste trainers en spelers. Daarvoor heb je ook de beste materialen nodig en die vind je bij onze kundige partner.

Rugbymagazijn: de winkel voor jouw rugby producten

De Rugby winkel Rugbymagazijn is ontstaan uit een passie voor rugby. Na bijna 20 jaar langs de zijlijn als ouders van fanatieke rugbyers is de liefde voor de sport enkel maar gegroeid. Jaarlijkse zoektochten naar het perfecte paar rugby schoenen in Frankrijk, of dat ene rugby shirt bestellen in Engeland… Dat deed hen beseffen dat ze een online rugby winkel in Nederland misten waar ze alles konden vinden. Tel daarbij de reguliere zaken op zoals de ontelbare bitjes die de afgelopen jaren zijn kwijtgeraakt, noppen die zijn verloren en rugby sokken die zijn versleten en het idee voor een winkel volledig gespecialiseerd in rugby was geboren.  

Rugbymagazijn.nl is al een aantal jaren een webshop waar alle rugby artikelen te vinden zijn. Maar ook is er een fysieke winkel in Bussum. Hier kan je bijvoorbeeld rugby schoenen passen. En het geeft je een goede reden om een praatje over rugby te maken 😉 

Rugby is een teamsport en zo is dat ook binnen het team van Rugbymagazijn. Waar het begonnen is als een webshop gerund door een ouder met een passie voor de sport, is nu uitgegroeid tot een familiebedrijf met een webshop, winkel, leverancier van clubkleding en materialen en een pop-up store op rugby evenementen. Vader (Cees) en zoon (Kevin Krieger, speler HRC 1e team en International Nederland Heren team XV’s) zijn sinds dit jaar samen Rugbymagazijn. Dus gerund door een team dat ook echt van rugby houdt en weet wat belangrijk is voor iedere rugbyspeler van gup tot aan pro. Kevin ken je misschien ook wel van de clinicdagen op Haagsche Rugby Club van Rugby Spirit.

Kortingscode voor deelnemers aan de rugbykampen en -clinics

De deelnemers aan de rugby clinics of rugby kampen van Rugby Spirit ontvangen een kortingscode voor 10% korting op de gehele collectie van Rugbymagazijn.nl.

Neem een kijkje in de uitgebreide online-shop van Rugbymagazijn

Bezoek de winkel van Rugbymagazijn in Bussumwww.rugbymagazijn.nl