3-daagse rugbykampen

3-daags en 5-daags Rugbykamp

Op Rugbykamp in 2024… That´s the Rugby Spirit!

Rugbyliefhebbers opgelet! Doe jij niets liever dan rugbyen en wil je echt beter worden? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou! Want tijdens het 3-daagse of 5-daagse rugbykamp krijg je training van diverse topspelers. Van wie kan je nou beter leren rugbyen dan de beste spelers zelf? Zo staat ieder rugbykamp onder leiding van een international van het Nederlandse rugbyteam. Je zal deze dagen ontzettend veel leren en een echt betere rugbyer worden, maar niet alleen dat, want het kamp wordt ook ontzettend leuk! Vriendschappen voor het leven zullen ontstaan, we doen leuke teambuilding activiteiten, er zijn themaspellen en je gaat heel veel lol maken.

Rugbyers van alle niveaus mogen meedoen. Je kan meedoen vanaf 6 jaar tot en met 17 jaar. We werken in drie verschillende leeftijdsgroepen: 6-10 en 11-17 jaar. We zullen er zoveel mogelijk voor zorgen dat je bij je vriendjes in de groep komt en dat je op niveau en leeftijd wordt ingedeeld. Want het kamp gaat super leerzaam en leuk worden!

Een rugbykamp met overnachting of thuis slapen

Wat zal je slapen na zo’n dag op het rugbyveld! Bij het rugbykamp kan je kiezen om thuis te slapen of te overnachten op de club. Daar zetten we een tof tentenkamp op en doen we allerlei leuke activiteiten. Bij een overnachtkamp starten we op zondagmiddag al.

5-daags rugbykamp in Roosendaal

In de laatste week van juli organiseert Rugby Spirit een 5-daags rugbykamp in Roosendaal. Je kan kiezen of je blijft overnachten of lekker thuis slaapt.

Dit Toprugbykamp staat o.l.v. internationals. Eigenlijk duurt het kamp 6 dagen, want als je blijft overnachten, starten we zondag al. Lees verder

3-daags rugbykamp

De afsluiting van je vakantie! Zo ga je nog eens voorbereid je rugbyseizoen in.

In augustus kunnen alle rugbyers meedoen aan het 3-daagse rugbykamp. Je kan kiezen of je blijft overnachten of lekker thuis slaapt. Lees verder…

Rugbykamp onder leiding van spelers van het Nederlands Team

Het programma van het rugbykamp is geschreven door onze toptrainers en er wordt door de internationals hun eigen draai aan gegeven. Je krijgt training van verschillende trainers, waaronder mannelijke en vrouwelijke internationals. Daarnaast komen er diverse spelers van Jong Oranje U20 en U18 (de toptalenten van Nederland) jou tips geven.

Tijdens het rugbykamp zit er grote diversiteit in de uitdagende oefeningen. De internationals geven het beste van zichzelf mee. Zij trainen jou in hun specialisme. Iedere dag wordt uitdagender. We gebruiken de oefeningen van de dag er voor, om daarop verder te bouwen. Zo ga je flink vooruit!

Niet alleen zijn de trainingen van hoog niveau, ook krijg je veel te horen over hoe je écht beter wordt. Voeding, rust, wedstrijdspanning en de weg naar het Nederlands team. Inspireren, motiveren en uitdagen. That’s the Rugby Spirit.

Rugbyoefeningen

Het programma wordt aangepast aan de leeftijd en het niveau van de rugbyers. Zo proberen we het maximale uit je kwaliteiten te halen! Veelal draaien alle groepen hetzelfde programma, maar met differentiaties op niveau. We geven veel individuele aandacht en tips, waardoor je echt merkt dat je beter wordt!

We doen verschillende oefeningen, waarin door de dag en door het kamp heen een opbouw zit.

Ik weet genoeg! Laat me het aanbod zien…

Meer dan alleen training

Een rugbykamp is meer dan alleen training. Behalve werken aan je techniek, de individuele tactiek en je fysiek, gaan we je zoveel mogelijk vertellen over het leven van een toprugbyer. Zo mag je al je vragen stellen tijdens de persconferenties en vertellen ze je over hun weg naar de top. Wat ze er voor hebben gedaan, wat ze ervoor hebben gelaten, de grootste missers en mooiste successen. Ook belichten we het belang van voeding en andere zaken die belangrijk zijn om een echte toprugbyer te worden.

Training van spelers van het Nederlands Team

Programma van een rugbykamp

Hoe ziet een dag van het 5-daagse of 3-daagse rugbykamp er ongeveer uit? Hieronder zie je een voorbeeld van de dag. Per kamp kan er een andere invulling aan het programma en het tijdschema gegeven worden.

Je kan tussen 9 uur en 9.30 uur gebracht worden.

9:30 uur: start van het kamp met een woordje van het kamphoofd. Ouders mogen nog even blijven kijken en meeluisteren

9:45 uur: groepswarming-up

10.00 uur: start van de rugbyoefeningen 1-2-3

10.45 uur: 1e pauze

11.00 uur: rugbyoefeningen 4-5-6

11.45 uur: 2e pauze

12.00 uur: rugbyoefeningen 7-8-9

12.45 uur: lunchpauze

13:45 uur: rugbyoefeningen 10-11-12 (met estafettes, fun-elementen, luchtkussen)

14.45 uur: 3e pauze

15:00 uur: rugbyoefeningen 13-14-15

15.45 uur: 4e pauze

16:00 uur: partijvormen, op de laatste dag een eindshow

16:25 uur: afsluitend praatje van de coördinator

16:30 uur: afgelopen.

Inschrijven en meer informatie?

Op dit moment hebben we als variant op de meerdaagse Rugbykampen de rugbyclinics. Dit zijn 1-daagse clinics en 3-daagse clinics. Deze clinics staan in verschillende thema’s. Meer weten? Bekijk hier ons aanbod.

Bekijk hier het aanbod van rugbykampen en rugbyclinics van Rugby Spirit. Volg ons op Facebook en Instagram om de laatste updates te krijgen, meer te weten te komen over de rugbyspelers die komen en het actuele aanbod.

Heb je nog vragen? Mail ons op info@rugbyspirit.nl, ook als je een keer telefonisch contact met ons wil. Wij zullen jou bellen.